Kapcsolatmegújító ál-személyiségek

Szoktál a neten ismerkedni? Én a helyedben nem tenném. Oké, vannak kivételes, szerencsés esetek, amikor a sztorinak happy end lesz a vége, de a legtöbb esetben biztos nem egy kocka hasú, David Boreanaz külsejű emberrel chatelsz. Ha most csak a fejed rázod, hogy mennyi marhaságot tudok összehordani, ajánlom figyelmedbe az MTV Catfish című sorozatát! A kamuprofilok a virágkorukat élik.

Így találkoztam egy kamuprofillal

Épp egyetemre jelentkeztem, s a bullshit prospektusokon kívül szükségem lett volna egy belsős ember magánvéleményére is a választott iskolámról. Facebookon el is kezdtem keresgélni, hogy ki járhat arra az egyetemre, ahová majd én is be szeretnék kerülni. Kerestem egy helyes, szingli srácot a listából, s neki írtam. Hogy miért? Tapasztalat, hogy a fiúk hamarabb válaszolnak, mint a lányok. S azért kell szinglinek lennie, mert tapasztalat: csúnya levelet kaphatunk a barátnőtől.

A feltevésem helyes volt, a srác válaszolt, s igazából két héten keresztül napi húsz levelet váltottunk. Szokatlan volt nekem ez a fajta ismerkedés, mert noha már próbáltak felszedni chaten, de még soha nem volt olyan személy, aki meg is fogott volna valamennyire. Két hét után azonban jött a vallomás, hogy egyébként egy icipicit füllentett. Ugyanis nem úgy hívták, ahogy hittem, nem az volt, akinek hittem, s nem is úgy nézett ki, mint ahogy hittem. Gondoltam adok neki egy esélyt, hogy megmagyarázza, mielőtt szemét baromnak könyvelem el. Furcsa választ kaptam.

Fotó: justamorous.com

Oldalak

Sztárok
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. Az eseményen jelen volt Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő is, aki immáron 10 éve, hogy megnyerte...
Lifestyle
Nem kell sokat aludni, és már Magyarországon is teljesen megváltozik az HBO Max. Megmutatjuk, hogy mire kell készülnöd!
Lifestyle
Gordon Ramsay anno tanította tésztát főzni az embereket, de lehet, hogy rosszul. Állítólag az olaszok sem használják a Michelin-csillagos séf módszerét.