Lifestyle

Heti horoszkóp: A Ráknak ideje felvennie a kesztyűt - 2021.11.01. - 2021.11.07.

A Nyilas ne kényszerítse magát egy olyan útra, amely nem a sajátja. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Mindent meg kell próbálnod annak érdekében, hogy másokat is megnyerj a céljaidnak, de eközben egy percre sem szabad elfelejtened, hogy nyitottnak és kompromisszumkésznek kell maradnod. Ne zárkózz el az új lehetőségek elől. A hét második felében olyan híreket kaphatsz, amelyeknek nem örülsz túlságosan, de mielőtt vitába keverednél, gondold végig, hogy nem csak az egód és a büszkeséged sérült-e.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

El kell fogadnod, hogy vannak dolgok, amelyeken nem tudsz változtatni. Ha megtanulod kontrollálni az érzelmeidet és elfogadni a jelenlegi helyzetet, nemcsak a saját életedet könnyíted meg, hanem a környezetedét is. A magánéletedben egy nehéz beszélgetés vár rád, ne keseredj el, ha azonnal nem tudjátok megoldani. Térjetek rá vissza annyiszor, ahányszor csak szükséges.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne siettesd a dolgokat és ne is akarj kapkodni, mert akár komolyabb veszteséget, de akár sérülést is okozhatsz magadnak. Próbálj meg nyugton maradni a héten és fontold meg a következő lépésedet, mielőtt csatába indulsz. A magánéletedben egyre inkább zavar egy kellemetlen helyzet, de még egy kicsit ki kell tartanod. Jelenleg a helyzet nem alkalmas arra, hogy tisztázzátok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Nem az a megoldás, hogy mindent magadra vállalsz és elhallgatod a problémákat csak, hogy elkerüld a vitákat, konfliktusokat. Itt az idő, hogy felvedd a kesztyűt, mert csak a fejedre nőnek a problémák. A most kialakult helyzet új megoldásokat követel tőled, ez elsőre ijesztő lehet számodra, de itt az ideje elszakadni a régi szokásoktól. A magánéletedben most rajtad a sor - neked kell bocsánatot kérned, ha életben akarod tartani a kapcsolatodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha folyamatosan másoknak akarsz megfelelni, akkor nem fogsz rátalálni a saját utadra, pedig a héten nagyon fontos lenne, hogy hallasd a hangodat. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy minél gyorsabban akarsz elérni valamit, annál többet kell dolgoznod érte, ezért arra van szükséged, hogy maximálisan koncentrálj a feladataidra. A magánéletedben ne csak arra várj, hogy a másik tegyen feléd gesztust, cselekedj te is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A héten a társasági életed aktívvá válik, az eddigi nyugalmas napjaid felpörögnek. A pénz miatt ne aggodalmaskodj, ne sajnáld magadtól azt, amit nagyon szeretnél. Te úgyis csak a józan ész határain belül költekezel. Környezetváltozásra van szükséged, egy utazás pont megfelelő lenne - ha van párod, kapcsoljátok össze a kellemest a hasznossal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A héten egy történés felnyitja a szemedet, ami rávilágít a kapcsolatodra. Ha most őszinte vagy magaddal, el kell ismerned, hogy az utóbbi időben csak a te lelkesedésed tartotta egyben a kapcsolatodat. Igyekezz rávenni a párodat, hogy változtasson a jelenlegi helyzeten. Te is próbálj ebben segíteni neki, teremts alkalmat arra, hogy megbeszélhessétek a problémáitokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A héten sokkal szebbnek látod a világot, mint a közelmúltban. Állandó partnereddel végre sikerül egyezségre jutnod és abban reménykedsz, hogy a kapcsolatotok ezzel végérvényesen stabilizálódik. A jelenlegi bolygóállás nemcsak a hangulatodat javítja, hanem a munkakedvedet is megsokszorozza, tele vagy ötletekkel, lelkesedéssel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten elbizonytalanodhatsz, ne kényszerítsd magad olyan útra, amelyben magad sem hiszel igazán. A valódi álmaidtól messze van, és nem vezet sehová. Fontos, hogy tudj nemet mondani, amikor szükséges és legyél határozott, amikor azt kívánja meg a helyzet. Ha most nem vagy elég határozott, fontos lehetőséget szalaszthatsz el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Jó érzékkel találod meg a módját annak, hogyan lehetne minél kellemesebben és kötöttségek nélkül eltölteni az időt. Nem érdekelnek a hétköznapi gondok és különös, ellenállhatatlan vonzalmat érzel olyan témák iránt, amelyek messze esnek a gyakorlati megoldásoktól. Most minden olyan dolog megragadja a figyelmedet, amelyet meghökkentőnek, polgárpukkasztónak vélsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Régi ügyek kerülhetnek újra elő, párod vagy a környezetedben valaki provokálhat, amitől hamar elveszted a türelmedet. De a sors nyerő lapokat ad a kezedbe, győztesként jöhetsz ki egy olyan szituációból, amelyben talán az elején vesztésre álltál. Ráadásul sem erőd, sem hangulatod nincs a kemény küzdelmekhez, hatalmi háborúkhoz. A héten jót tenne neked, ha egy kis időre elvonulhatnál a világ zajától.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten jó tanácsokat kaphatsz, mindenkit türelmesen végighallgatsz, de szerencsére nem sietsz megfogadni a tanácsokat. Ez bölcs megoldás, de még ennél is bölcsebb lenne, ha a meggondoltság titoktartással párosulna. Ne csak a tanácsokkal bánj óvatosan, hanem magukkal a tanácsadókkal is, jobban válogasd meg a bizalmasaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.