Ebbe a szőke nőbe szeretett bele Russell Crowe - Fotók

A hírek szerint Russell Crowe hosszú idő után végre újra szerelmes, méghozzá egy csinos, korban is hozzáillő szőke hölgybe. Boldogságának azonban nem örül mindenki.

A galdiátor újra szerelmes

Az 51 éves gladiátor, Russell Crowe újra szerelmes, ám választása nem nyerte el mindenkinek a tetszését. A színész új kedvese az Egyesült Államokban elképesztően híres és népszerű Burgess-testvérek édesanyja, Julie. A több, mint 100 kilós rögbijátékosok áldásukat adták a kapcsolatra és örülnek anyjuk boldogságának. Velük szemben Crowe exfelesége, két fiának édesanyja, Danielle Spencer állítólag sokkot kapott, amikor megtudta, hogy a sztár és a sportolók édesanyja mostantól egy párt alkotnak.

Erről a Women’s Day magazin számolt be, akik azt írták, a nő akkor kezdett aggodalmaskodni, amikor meglátta egy Ed Sheeran koncerten készült fotón 12 éves fiukat, a rögbijátékosokat, azok édesanyját és a volt férjét.

Az amerikai foci miatt váltak el

Nem ez az első alkalom, hogy arról írnak az újságok, hogy Russell Crowe és ez a bizonyos Julie összejöttek. 2012-ben, nem sokkal azután, hogy a színész és felesége szakítottak, már ugyanerről lehetett olvasni.  A pár egyébként 2009 óta ismeri egymást, akkor a nő már két éve özvegy volt. A rögbisztárok édesapja ugyanis 2007-ben elhunyt egy súlyos betegségben.

Russell Crowe válásnak idején sokszor hangoztatta, hogy felesége azt teljesen megértette, amikor a forgatások miatt olykor hetekre vagy hónapokra el kellett hagynia a családi fészket, de azt soha nem sikerült elfogadnia, hogy a férfi szenvedélyesen szereti az amerikai focit. Danielle állítólag úgy gondolta, ez a hobbi szükségtelenül sok időt elvesz a családi életükből. „Valószínűleg egy házasságba került nekem ez a hobbi!” – mondta egyszer viccesen egy interjúban Russell.  

Lapozz a sztori folytatásáért!

Fotók: dailymail.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!