Sztárok

Nyomós oka van, miért hagyta ki a Met-gálát Meghan: a hercegné megsértődött

Idén is sokan számítottak arra, hogy Meghan Markle megjelenik a Met-gálán, a sussexi hercegné azonban most sem tette tiszteletét – nem véletlenül.

Nem hajlandó elmenni

Hétfő este lezajlott a világ legnagyobb presztízsű divateseményének tartott idei Met-gála, amire évről évre csak a legnagyobb sztárok kaphatnak meghívót a Vogue-tól és a magazin ikonikus főszerkesztőjétől, Anna Wintourtól – a vendégek ezúttal is szebbnél szebb ruhákban tündököltek, amiket galériás összeállításunkban tudsz megtekinteni. Van azonban egy személy, akit bár sokan látnának szívesen, most sem jelent meg a vörös szőnyegen, pedig köztudott, hogy az ő szívéhez is közel áll a divat – ő nem más, mint Meghan Markle, akit rengetegen hiányoltak az ottlévő színészek, zenészek és más celebritások táborából. Pedig mióta ismét az Egyesült Államokban él, a hercegné több nagyszabású eseményen tűnt fel, a tegnapi gálát ismételten nagy ívben elkerülte, ugyanis mint kiderült, vérig van sértődve; részletek a galériában!

Meghan Markle igazi stílusikon, aki rendre bebizonyítja, hogy kitűnő érzéke van az öltözködéshez – éppen ezért meglepő, miért nem látni soha az évente megrendezett Met-gálán.
Kattints a további képekért!

Régóta pletykálják, hogy Harry herceg felesége megalázó módon bánt a beosztottjaival, amikor még a brit királyi család teljes jogú tagja volt. Most II. Erzsébet korábbi sajtótanácsadója borította a szennyest.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.