Kitálalt a walesiek ruhatervezője: Katalin és Vilmos a poklok poklát éli át, teljesen kikészült lelkileg a hercegi pár

A spanyol származású ruhatervező, Amaia Arrieta elég közel áll a walesi hercegi párhoz, mivel ő öltözteti György herceget, és köztudottan a család közeli barátja, aki most elárulta, hogy van Katalin.

Lelki válság

A 42 éves Katalin mindenkit sokkolt, amikor bejelentette egy videóban, hogy rákot diagnosztizáltak nála: az emberek ledöbbentek a hercegné diagnózisán, aki jelenleg kezeléseket kap, és teljesen elvonult a nyilvánosság kíváncsi szemei elől. Azóta nem nagyon van információ arra vonatkozóan, hogy érzi magát Vilmos neje, nemrégiben azonban a család közeli barátja, Amaia Arrieta elárulta, hogy a hercegi pár jelenleg a poklok poklát éli át. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a Mirror is írja, a gyermekruhatervező szerint a walesiek egyáltalán nincsenek jó lelki állapotban Katalin diagnózisa óta: "Megszakad a szívem őket látva. A poklok poklát élik át, de remélem visszatérnek, erősebben, mint valaha. Ez egy nagyon személyes dolog".
Kattints a további képekért!

Harry fia, Archie herceg a mai napon ünnepelte ötödik születésnapját, ennek alkalmából pedig Károly állítólag úgy döntött, hogy küld unokájának egy szerény, de annál kedvesebb ajándékot.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle