Sztárok

Meglepő dolgot szúrt ki a világ a 65 éves Sharon Stone bikinis szelfijén - Fotók

Az egész világot bejárta az élő szexszimbólum bikinis szelfije, most azonban kapott egy újabb gellert az "ügy".

Díva

A 90-es években ismerte meg a nevét a világ, és gyakorlatilag azóta képtelen is elfelejteni. Pedig Sharon Stone már évek óta túl van a hatvanon is, és nem csak a korát, önmagát is kendőzetlenül vállalja - írja a TWN.hu. Emlékeinkben róla mégis az Elemi ösztön legendás jelenete ugrik be elsőként, amikor bugyi nélkül villantotta meg lábaközét a mozivásznon. Legutóbb azzal került a címlapokra, hogy beismerte: az Elemi ösztön miatt a szülői felügyeleti jogát is elvesztette a gyerekeire. Ráadásul Hollywood is kinevette, amikor a Golden Globe-on a jelöltek között említették a nevét. A színésznő már a 65-öt is betöltötte: friss bikinis képét látva Hollywood is elhallgat most.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.