Sztárok

Szívszorító, mit küld ajándékba Károly a kis Archie-nak: nem mindennapi dologgal lepi meg unokáját

Harry fia, Archie herceg a mai napon ünnepelte ötödik születésnapját, ennek alkalmából pedig Károly állítólag úgy döntött, hogy küld unokájának egy szerény, de annál kedvesebb ajándékot.

Bár személyesen nem találkoznak, az ajándék nem maradhat el

Egy évvel Meghan és Harry esküvője után látott napvilágot a sussexiek első gyermeke, Archie, aki 2019. május 6-án született, ezzel hatalmas örömöt és boldogságot hozva szülei életébe. A kis herceg tehát a mai napon ünnepelte ötödik születésnapját az Egyesült Államokban, és míg Harry épp a héten tér vissza Londonba, addig se Meghan, se Archie és Lilibet nem tartanak majd vele, így Károly úgy döntött, Harryvel küld majd egy ajándékot unokájának. Tom Quinn királyi szakértő a Mirrornak azt is elárulta, mivel készül az uralkodó - galériánkban olvashatod a részleteket!

Archie 2019. május 6-án, 05:26-kor született a londoni Portland Kórházban. 2020 óta az Egyesült Államokban él, miután Meghan és Harry úgy döntött, hogy hátrahagyják királyi feladataikat, és az egész palotának hátat fordítva a tengerentúlon folytatják életüket.
Kattints a további képekért!

Bár a brit királyi család tagjai nagyon szigorú szabályok szerint élik mindennapjaikat, olykor igazán aranyos részletekbe nyerhetünk bepillantást életükből.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...