5 outfit, amit az igazán stílusos nők viselnek, ha étterembe mennek

Bár a mindennapok során legtöbbünk számára a kényelem a legfontosabb szempont, akad néhány alkalom, mint például egy éttermi vacsora, melyek mindannyiunkat arra késztetnek, hogy a lehető legcsinosabb és legelegánsabb szettünkben jelenjünk meg.

Már unni fogod a bókokat!

Egy elegáns outfit összeállítása nem mindig egyszerű feladat. Elsősorban azért nem, mert a kiválasztott ruhadaraboknak személyiségünkhöz és az alkalom hangulatához is passzolnia kell. A jó hír viszont, hogy bizony léteznek olyan lenyűgöző és lélegzetelállító összeállítások, melyek rengetegféleképpen kombinálhatóak, így több alkalom során is megállják a helyüket. Ha pedig ez még nem lenne elég, a pénztárcádat sem terhelik túl, már néhány alapdarab megvásárlásával képes leszel elegáns, trendi és sokféleképpen variálható szetteket összeállítani! Nézd meg a galériát, mutatjuk, mely szettekkel nem lőhetsz mellé!

Bőrkabát + piros minruha + magassarkú Egy bőrkabát, piros miniruha és magassarkú kombinációja egy éttermi vacsorához tökéletes választás lehet. Először is, a bőrkabát stílusosan megtöri az outfitet, ad egy kis csavart és extra védelmet nyújt, ha este hűvösebbre fordulna az idő. A piros miniruha figyelemfelkeltő és önbizalmat sugároz, emellett klasszikus eleganciát kölcsönöz viselőjének. A magassarkú cipő pedig fokozza a nőiességet és megemeli az öltözéket, amely még inkább hangsúlyozza a viselő szépségét és magabiztosságát. Egy ilyen összeállításban garantáltan magabiztosan és stílusosan fogsz megjelenni az étteremben, ami tökéletes hangulatot teremt az esti vacsorához, legyen szó akár egy családdal eltöltött, kellemes estéről, vagy éppen egy első randevúról.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.