Sztárok

Exkluzív fotók: Tomán Szabina férjhez ment, gyönyörű Daalarna esküvői ruhában mondta ki az igent

Tomán Szabina üzletasszony, a Toman Lifestyle alapítója, a Cápák között című műsor befektetője és párja, Szini Béla üzletember, vállalkozó 2023. május 27-én tartották egyházi esküvőjüket, amit egy hangulatos, kizárólag a legközelebbi barátok és családtagok jelenlétében megtartott parti követett.

Káprázatosan festett a meseszép Daalarna csipkeruhában

Tomán Szabina Daalarna ruhában mondta ki az igent, esküvőjükkel pedig elsőként avatták fel a Daalarna új rendezvényhelyszínét is, a Szentendrén található Daalarna Gardent. Szabina a Secret Stories-nak mesélt elsőként a nagy napról és egyedi tervezésű ruhájáról. Tomán Szabina: „Egy igazi időtlen, klasszikus ruhát kértem Benes Anitától, amely tartalmazza a Daalarna legfőbb stílusjegyeit is, azokat az apró kis finomságokat, amelyektől igazán egyedi és különleges lesz egy ilyen ruha. Anitával több mint húsz éve ismerjük egymást, sok közös élmény és ismerős köt össze minket. A próbák felszabadult, baráti hangulatban teltek, gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Imádtam a Daalarnába járni, mert kicsit kizökkentettek ebből a rohanó üzleti világból, amiben nap mint nap létezem, de közben érzem, hogy igenis kell egy kis lágyság, egy kis kényeztetés. Igazán szerencsés vagyok Anitával és a Daalarna csapattal, mert teljesen zökkenőmentes volt mind a tervezés, mind a ruhapróbák folyamata. Úgy érzem, nem lehettem volna jobb kezekben. A végeredmény pedig magért beszél.”

Lapozz, mutatjuk az ifjú párt!

Fotó: Daalarna

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.