Sztárok

Vilmosnak elege van Katalin bosszantó népszerűségéből: a herceget iszonyatosan zavarja egy dolog feleségével kapcsolatban

Lehet, hogy Vilmos és Katalin házassága is hasonlóan végződik majd, mint Károlyé és Dianáé? Egy biztos, a walesi hercegnét sokan hasonlítják a néhai Dianához, nem véletlenül: népszerűsége már most hasonlóan óriási, mint egykor Károly exfeleségéé, ez pedig bizony már Vilmosnak is szemet szúrt…

Vajon Vilmos meddig tűri el ezt?

Károly és Diana látszatházassága óta már mind tudjuk, hogy a királyi családban lévő szerelmek és frigyek olykor nem éppen olyan tökéletesek, mint ahogyan elsőre tűnnek. Elég csak arra gondolni, mi történt Károllyal és Dianával: az újdonsült király gyakorlatilag kényszerből, szerelem nélkül vette feleségül Dianát, aki viszont odavolt az akkor még csupán hercegi rangot viselő férjéért, ezért évekig tűrte, hogy Károly a háta mögött egy másik nővel, Kamillával folytat viszonyt. Végül azonban válás lett a tündérmesébe illő románc vége, az emberek pedig gyakorlatilag csak ekkor jöttek rá, hogy a hercegi pár szerelme csupán színjáték volt. Vilmos és Katalin ebből a szempontból sokkal szerencsésebbek: ők ketten azért kötötték össze az életüket, mert szerelembe estek egymással, boldogságuk pedig gyakorlatilag azóta is töretlen. Igen ám, de ahogyan minden házasságban, úgy náluk is akadnak problémák, persze olykor egészen más jellegűek, mint egy átlagos pár esetében. Mint kiderült, Vilmost például iszonyatosan zavarja feleségével kapcsolatban egy dolog, amiről bár Katalin nem tehet, a trónörökös herceg már alig tudja ezt elviselni… Vajon van akkora probléma, hogy ez akár a házasságukba is kerülhet? Galériánkból megtudhatod!

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Katalin úgy bánik férjével, mint egy gyerekkel, és bizony meg is van erre az oka, ugyanis Vilmos hajlamos a komoly dührohamokra, ezért a hercegnének néha úgy kell vele beszélni és viselkedni, hogy lenyugodjon, mintha a trónörökös a negyedik gyereke lenne. Ám Vilmosnak is megvannak a maga problémái Katalinnal…
Kattints a további képekért!

Sajnálatos módon a jóképű Forma-1-es versenyzők többségének szíve már foglalt, de mindenképp megéri egy pillantást vetni azokra a gyönyörű nőkre, akiknek sikerült magukba bolondítaniuk a száguldó cirkusz pilótáit.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.