Vágykeltés erotikus masszázzsal

Az erotikus masszázs egy rendkívül egyszerű és finom módja, hogy ráhangoljuk kedvesünket a szexre, de ha csak kedveskedni akarunk párunknak, arra is kiváló.

Az erotikus masszázs nem összetévesztendő a szex masszázzsal, vagy a genitális masszázzsal. Az erotikus masszázsnak nem feltétlenül kell szexben végződnie, de nagyszerű módja a ráhangolódásnak, mindkét fél számára.

Mielőtt belekezdünk érdemes felkészülnünk, különben könnyedén az ellenkező hatást érhetjük el. Ne féljünk kikérdezni párunkat, melyek az érzékenyebb pontjai, hogy szereti, ha cirógatják, hol nem. Nem túl szerencsés megszorongatni ott, ahol csikis például. Ha még nem ismertük meg párunk testét teljesen, akkor a masszázs erre is alkalmas, hiszen lehet, hogy olyan rejtett pontra bukkanunk, amiről még ő maga sem tudott.

Tervezzük meg a masszázst, készüljünk fel rá, teremtsük meg a megfelelő hangulatot. Gyújtsunk meg néhány gyertyát, hogy elegendő fény legyen, a lényeg ne legyen annyira világos, hogy akadályozza az ellazulást. Illóolajokkal vagy füstölőket is használhatunk, ügyeljünk rá, hogy ne legyen túl tömény, ne telepedjen ránk. De ha csak a finoman beparfümözzük magunkat, az is kiválthatja a megfelelő hatást, hiszen ahogy belép a szobába kedvesünk, egyből a mi illatunkat érzi meg.
Ami az öltözetünket illeti, mindenképpen valami kényelmeset húzzunk fel, attól függően, hogy mit szeretnénk, merre menjen tovább a történet. Hiszen ha párunk meglát egy lélegzetelállítóan szexis fehérneműben, akkor egyszer sem kell majd mondani, mit szeretnénk, nemhogy kétszer. Ugyanilyen hatásos lehet viszont, ha óvatosan közelítünk, és egy toppot veszünk fel egy shorttal, vagy valami lengét, finom anyagból.

Nem árt, ha tájékozottak vagyunk a férfi erogén zónákban, ami csak egy alap, ez egyéntől függően változhat. Az olyan általánosan ismert területeken kívül, mint a nyak és tarkó, lágyék, comb belső fele, mellbimbók, ajkak, fül (ezen utóbbiakat mondjuk nem nagyon érintjük masszázs közben), ott vannak még a térdhajlatok, a felkar hátsó és belső része a sarok és a lábujjak, a fenék, a fenék fötlötti rész, hogy csak egy párat említsek. Ezeket a területeket nem árt figyelembe venni a masszázsnál, de csak finoman, vegyük őket kezelésbe.

Az erotikus masszázsnak nincs egy pontos technikája, amit el kell sajátítani, különben semmit sem ér, hiszen a legfontosabb kellékei mi magunk vagyunk. De azért van egy általános alap, amivel elkezdhetünk dolgozni. A legegyszerűbb, ha partnerünket lefektetjük a hasára, és úgy kezdünk hozzá, érdemes a fejjel kezdeni, mivel így partnerünk kellőképpen ellazul, és mi is ráhangolódunk a  masszázsra. Ha itt járunk he hagyjuk ki a fülek cirógatását, a fülcimpák lágy morzsolgatását. A fejről a nyakon keresztül áttérhetünk a hátra és a karokra, majd egyre lejjebb, egészen a talpakig. A talpaknál különösen figyeljünk arra, hogy ne csikizzünk, ha határozott mozdulatokat használunk, akkor ez elkerülhető. A fej kivételével már érdemes masszázsolajat, vagy testápolót használni, különben inkább fájdalmas, mint erotikus élményt nyújtunk. Szép, egyenletes, nyugodt mozdulatokat használjunk, nem kell elkapkodni. Mindegy, hogy apró, vagy nagy mozdulatokat használunk, a lényeg, hogy a másik fél élvezze, és persze út közben is meg lehet kérdezni, mi az ami jobb számára.

A masszázst ajánlatos levezetni egy kis cirógatással, kedvesünk testének végigsimogatásával, esetleg végigcsókolhatjuk (ez különösen tűzbe hozza majd), szép lassan. Ha nem is szeretkezünk a masszázs után rendkívül jó kapcsolatépítő gyakorlat. Közelebb kerülhetünk általa a párunkhoz, és jobban megismerhetjük a testét, úgy ahogy egyéb körülmények között nem volna alkalmunk.
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!