Tényleg ezért csalják meg a férfiak a párjukat? Egy eszkortlány most mindenről kitálalt

A magyar eszkortlány szerint a házasság nagy vízválasztó egy kapcsolatban. De vajon mi vezet a megcsaláshoz, esetleg tehetünk ellene?

Nem árt időben felismerni a jeleket

Nem olyan rég mi is egy elég érdekes cikket publikáltunk, amit ide kattintva tudtok elolvasni. Tom Martin magánnyomozó, akinek már bőven voltak olyan ügyei, amikor egy hűtlen férjet, vagy feleséget kellett lebuktatnia.

A detektív olyan listát osztott meg a világgal, hogy mik azok a jelek, amik azt mutatják, hogy a párunk félrelép.

A megcsalás egy bonyolult és fájdalmas jelenség a párkapcsolatokban. Amikor kiderül, hogy a párunk hűtlen volt hozzánk, sokféle érzés kavarog bennünk, de a szakértők szerint ilyenkor semmiképp sem érdemes dühből reagálni. Ha meg is történt a lebukás, érdemes visszafogni magunkat, és tiszta fejjel leülni beszélgetni.

A galériánkban azt is megmutatjuk, hogy mit gondol az egészről egy magyar eszkortlány, akinek bőven akadt dolga férfiakkal.

Vivien évekig dolgozott eszkortlányként. Így természetesen olyan tapasztalatot tudott gyűjteni a férfiakról, mint senki más.
Kattints a további képekért!

Minden kapcsolatban lehetnek hullámvölgyek, de az az igazi mélypont, ha valakit meg is csalnak.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.