Lifestyle

Hiába dörzsölöd és áztatod, büdös a műanyag ételhordód? Ezzel az olcsó trükkel végleg megszüntetheted a kellemetlen szagokat!

Mutatjuk, hogyan szabadulhatsz meg a kajaszagú, sokszor már elviselhetetlen bűzű műanyag ételhordó dobozoktól – egy biztos, többé nem kell majd megküzdened ezzel a problémával!

Így inthetsz búcsút a kellemetlen szagoknak durva vegyszerek nélkül

Az ételhordó dobozok rendkívül praktikus és környezettudatos megoldásnak számítanak, hiszen segítségükkel csökkenthetjük a szemét mennyiségét, valamint egyszerűen magunkkal vihetünk gyakorlatilag bármilyen élelmiszert bárhova, legyen szó a munkahelyünkről vagy éppen egy hosszabb útról. Igen ám, de minél tovább használjuk ezeket az edényeket, annál kellemetlenebb szagot árasztanak magukból még akkor is, ha közvetlenül a kiürülésük után elmosogatjuk őket, emellett probléma még velük továbbá az is, hogy könnyen és gyorsan elszíneződnek és összekarcolódnak. A legrosszabb azonban a bűz, amit szinte lehetetlen eltávolítani belőlük egyszerű mosogatószerrel vagy éppen a mosogatógépünk programjaival, márpedig az emberek többségének hamar elmegy a kedve attól, hogy megoldást találjon erre a problémára, így sokan inkább kidobják az egyébként még teljesen jó állapotban lévő ételhordót, hiszen senki sem akar egy pörköltszagú edénybe másnap csokitortát tárolni. A jó hír viszont az, hogy egyáltalán nem lehetetlen eltüntetni az állott bűzt vagy éppen az ételillatot a műanyag tárolókból – cikkünkben most eláruljuk, hogyan szabadulhatsz meg ezektől a problémáktól könnyedén, vegyszermentesen!

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle