Lifestyle

Kiderült, mennyire terheli majd meg a pénztárcánkat a fizetős Facebook és Instagram

Máris mutatjuk, mennyit kell majd fizetni a hirdetésmentes változatokért.

Beszéljenek a számok

Kiderült, mennyibe kerülhet majd az Instagram és a Facebook fizetős, hirdetésmentes változata – adta hírül az MTI a The Wall Street Journal cikke alapján. A Facebook és az Instagram anyavállalata, a Meta már szeptemberben fontolóra vette a fizetős változatok létrehozását, akkor azonban árról még nem volt szó. Mostanra változott a helyzet. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

A friss hírek szerint a Facebook vagy Instagram hirdetésmentes változatáért nagyjából havi tíz eurót (3900 forintot) számláznának annak a felhasználónak, aki a webes felületeken fizet elő, minden további fiókért pedig körülbelül 6 eurót (2300 forintot) kérnének. A mobil eszközökön előfizetőktől viszont durván 13 eurót (5000 forintot) kérnének havonta egy fiókért, mivel figyelembe vennék az Apple és Google alkalmazásboltjai által felszámított jutalékot is.
Kattints a további képekért!

Egy fiatal édesanyáknak szóló csoport bejegyzéseit és hozzászólásait nézegette, amikor megakadt a szeme egy furcsa poszton.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...