Filléres alapanyagokból kell összerakni Vilmos herceg kedvencét, de Katalin sem a sznob ételekért rajong

Vilmos herceg megszokta, hogy megkóstolja a legdrágább ételeket a brit királyi család tagjaként. Azonban neki mégis hétköznapi kedvence van, amit saját maga is össze tud rakni.

Nem rémül meg attól, ha be kell szabadulnia a konyhába Katalin helyett

Nincs könnyű helyzetben Vilmos herceg, mivel rengeteg feladat hárul rá. Ugyebár III. Károly király rákkal küzd, aztán Vilmos párjáról is megérkezett a lesújtó hír egy betegségről.

Katalin walesi hercegné anno egy videóüzenetben tudatta mindenkivel, hogy daganatot diagnosztizáltak nála. Vilmosnak is jóval stresszesebbek így a hétköznapjai, de állítólag ő, és az egész család pozitívan áll hozzá az egészhez.

Vilmos azért a gyerekeivel is igyekszik időt tölteni, de vajon főz is nekik? A galériánkban megmutatjuk, hogy mi az ő kedvence!

Vilmos herceg kedvese, ha teheti, ebédre salátát fogyaszt. Katalin most alapból is valószínűleg egy különleges diétát követ a kezelése alatt, de imád a gyerekkel időt tölteni a konyhában.
Kattints a további képekért!

8 éves korában a trónörökös herceggel valami olyasmi történt, amely teljesen átformálta Vilmos gondolkodását, erre pedig csak akkor jött rá, amikor ő maga is apává vált.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!