Hirdetés

A hideg futkos a hátunkon! – A legijesztőbb dolgok, amiket gyerekek valaha is kiejtettek a szájukon

A Reddit elnevezésű weboldal megkérte felhasználóit, osszák meg azokat a történeteket, amikor a gyerekeik valami nagyon félelmeteset mondtak. Nos, megosztották, nekünk pedig a hátunkon is felállt a szőr, miközben olvastuk a sztorikat - mintha az ördög szállta volna meg őket!

1.

A munkatársam 4 éves gyereke meg volt győződve róla, hogy a hang, amit a vezetékes víz folyása ad ki a konyhában, valójában fehér farkasoktól származik. Mindig megijedt, ha meghallotta. Egyik nap éppen a konyhaasztalnál ült, amikor azt mondta: „Anya, a fehér farkasok nem rosszak, ők a barátaink.” A édesanyja azt felelte erre: „A fehér farkasok megvédenek minket. A barátaink.” A kislány bólintott, majd hozzátette: „Igen, ők a barátaink, de az az ember nem, aki a padlón csúszik és az ágyam mellett áll.”

2.

Két nappal ezelőtt, miután lefektettem a kisfiamat, beszélgetést hallottam a szobájából. Odamentem, és azt láttam, hogy a sötét sarokban áll, és azt mondogatja: „Ne csiklandozz! Ne csiklandozz!”

3.

Miközben öltöztettem a lányomat a gardrób előtt, ő rám nézett és folyamatosan nevetett. Megkérdeztem, mi olyan vicces, mire ő azt mondta, a férfi. Visszakérdeztem: „Milyen férfi?” Mögém mutatott és azt mondta, a férfi a kígyónyakkal. Megfordultam, de senki nem volt ott. Rettegtem utánanézni a ház történetének, hátha valaki felakasztotta magát itt. Mindenesetre a lányom nem félt.

4.

Az unokahúgom rátette a kezét a várandós feleségem pocakjára, azt suttogta: „A kisbabád meg fog halni.”

Fotó: theepochtimes.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!