Hirdetés

Nem sokat takarta ruha - Jennifer Lopez nagyon dögös volt 2015-ben is

A 46 éves Jennifer Lopez minden bizonnyal a hollywood-i sztárok egyik legszebbike, aki bármilyen ruhába bújhat. Az énekesnő tisztában is van testi adottságaival, amelyeket szívesen megmutatott a rajongóknak 2015-ben. Íme a sztár legmenőbb ruhái!

Szinte mindene kilátszott a gálán a ruha alól

Jennifer Lopez ebben a szinte teljesen átlátszó, fekete-piros csipkecsodában jelent meg a 2015-ös MET-gálán, ahol természetesen hatalmas feltűnést keltett. A ruhát a Versace egyenesen az ő számára készítette erre az alkalomra. Szerintünk azért ez már túlzás, még ilyen alakkal is...

A születésnapján dögösebb volt, mint valaha

A szexis énekesnő július 24-én ünnepelte a 46. születésnapját, a neki szervezett partin pedig ebben a valamit alig takaró, kissé ízléstelen fekete ruhában érkezett. Ettől függetlenül a buli után a bulvársajtó még legalább egy hétig cikkezett arról, mennyire jó formában Jennifer Lopez, legalább 20 évet tagadhatna le életkorából.

Egy klipforgatásért igazi hippivé változott

J-Lo augusztusban együtt forgatott egy feltörekvő spanyol énekessel, Álvaro Solerrel, a klip kedvéért pedig igazi hippivé változott. Az átalakulás nagyon jól állt neki és láthatóan saját tetszését is elnyerte a lenge ruhácska.

Lapozz a többi képért!

Fotók: dailymail.com, huffingtonpost.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!