Fashion&Beauty

Ez az új szájnagyobbító rúzstrükk, amiért most mindenki teljesen odavan

A legújabb szépségtrükk meghódította a Tiktokot. Első látványra kissé bizarr lehet, azonban egyre elterjedtebb a sminkelők körében ez a technika.

Túlhúzott száj, kicsit másképp

Biztosan mindenki hallott már, esetleg alkalmazta is az "overlining" azaz a túlhúzott kontúrvonalat a sminkelés során. Ezzel egy kicsit csalhatunk, ugyanis esztétikailag nagyobbnak tűnnek tőle az ajkaink. Természetesen a szépségipar is folyamatosan fejlődik, és a világhírű sminkesek is sokszor előrukkolnak különböző sminktechnikákkal. Az egyik ilyen az "ajakszárnyak", ami Tiktokon igen felkapott lett az elmúlt hetekben, és nemrégiben Vanessa Hudgens jó kísérleti alany volt arra, hogy a népszerű sminkes, Hung Vanggo kipróbálja rajta ezt a trendet.

szájnagyobbítás trükk beauty trükk rúzsozás

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...
Fashion&Beauty
A pucérruhák trendje még mindig tart. A 2024-es MET-gála továbbra is bizonyítja, hogy a sztárok imádják a szinte teljesen áttetsző darabokat, amelyek szinte alig takarnak valamit.