Fashion&Beauty

Ezek a legszebb natúr körömtrendek most: nem fog látszódni a lenövés sem

Összességében elmondható, hogy a nude manikűrök a 2023 őszi szezonjának igazi sztárjai.

Klasszikus elegancia

Ebben a szezonban a tipikus őszi színek mellett a nude manikűrök is óriási fókuszt kapnak. Ez a stílus nemcsak a finom elegancia és az időtállóság szimbóluma, de praktikusságával is kiemelkedik a többi közül, különösen azért, mert nem látszik annyira, amikor lenő. A nude manikűrök egyedülálló bájt és visszafogott eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek. A nude körömlakkok nemcsak divatosak, de sokoldalúak is, és könnyedén illeszkednek mindenféle öltözékhez és alkalmazkodnak a különböző stílusokhoz.

Mutatunk is rá néhány példát!

A nude manikűrökben rejlő titok az, hogy a körmök természetes árnyalataira emlékeztetnek, így a lenövés szinte észrevehetetlen marad. A lágy bézsek, meleg rózsaszínek és enyhe barnák mindenki számára tökéletesek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.