Fashion&Beauty

Ez a legnépszerűbb felső idén télen: felváltja a garbókat ez a különleges darab

Télen nem könnyű öltözködni, hiszen kimerülhet sokszor a szettünk egy farmer-felső párosításban. Egy új trend azonban új szintre emelheti az öltözéked!

Sikkes és vagány

Valószínűleg tudod, hogy a trendek valódi jelentőséggel bírnak (főleg, amikor egy-egy darab feltűnik egy híresség paparazzi fotóján). Így lett divat a nyitott, galléros felső is, vagy másik nevén pólóing, amely tényleg egy nagyon sokoldalú darabja lehet a gardróbodnak. Nem véletlen, hogy idén rengeteg divatház beépítette a kollekciójába. Ha egy letisztultabb megjelenést szeretnél, amely láttán az emberek nem fognak eltűnődni, hogy esetleg egy golfjátékos vagy-e, akkor párosíthatod a pólódat egy szürke, tengerészkék vagy fekete blézerrel, és készen is van a tökéletes kombináció.

De mutatunk még néhány szuper tippet, hogyan érdemes viselned ezt a darabot!

Mint ahogyan ez az outfit is mutatja, ez a pólóing egy nagyon praktikus és sikkes darab, amely tökéletesen szettet alkot egy elegánsabb nadrággal.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.