Fashion&Beauty

Ezzel a vagány kabáttal vannak tele az üzletek: minden szettet feldob ez a menő darab

Ez a kabát most minden nő szívébe belopta magát: trendi, kényelmes és meleg. Ha vigyázol rá, hosszú ideig hordhatod.

Nem megy ki a divatból

A szőrmés bőrkabát egy alapvető téli kiegészítő idén (is). A vonzereje talán annak a ténynek tulajdonítható, hogy sokféle dolog képvisel egyszerre. Kényelmes, mégis elegáns; könnyed stílusú, mégis vagány és tökéletes mindazok számára, akik a divatot és a funkcionalitást is értékelik. Nem is véletlen, hogy a divatházak nemrégiben újragondolták ezt az időtálló dizájnt. Az egyik klasszikus lehetőség a teveszínű változat lenne, nagy barna gombokkal és vastag fehér bélésével, de azok, akik egy másra vágynak, szintén rengeteg stílus közül választhatnak.

Mutatjuk ezt a gyönyörű darabot:

Ezt a ruhadarabot nehéz elkészíteni, emiatt ez a kabát gyakran igen nagy beruházás, de egy olyan beruházás, ami megtérül. Bölcsen választva hosszú éveken át hordhatod. Fontos tényező az is, hogy egy olyan darabot válassz, amely nem túl nehéz, így kényelmes lesz a viselete hosszútávon is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.