Fashion&Beauty

Az Upper East Side szőke frizura a legszebb téli hajtrend: A pletykafészek rajongói imádni fogják

Ez a hajszín tökéletes választás lehet idén télen!

Újra visszatér ez az árnyalat

Az 2000-es évek archívuma folyamatosan nyitva áll és inspirációt nyújt a divat- és szépségtrendek terén. Például mindenki ismét megszállottja A Pletykafészek című sorozatnak, amely valljuk be, rengeteg stílusötletet kínál nekünk. Különösen az Upper East Side szőke hajszín tűnik most fel, amelyet anno Blake Lively viselt a sorozatban (és persze azóta is hű támogatója ennek a trendnek). Laza hullámok, bohém csillogás és gyönyörű melírok jellemzik a frizuráját.

Mutatjuk is!

De mi az az "Upper East Side szőke"? Ez a szín azoknak az árnyalatoknak az inspirációját hordozza, amelyeket a New York-i felsőosztályhoz kapcsoltak a 2000-es évek elején. Gyakorlatilag egy lágyan kopott hajtővel párosul, élénk, melegszőke árnyalatokkal kombinálva, amelyek magabiztosan, de nem feltűnően luxushatást keltenek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.