Királynőként ragyogott a Mamma Mia! sztárja: élete legszebb ruháját viselte

Lily James nem akármilyen kreációban lejtett végig az idei Met-gála vörös szőnyegén: a szépséges színésznő olyan mesébe illően nézett ki, hogy arra nehéz szavakat találni.

Olyan volt, akár az álom

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is több ízben beszámolt, hétfőn lezajlott a divatvilág legrangosabb eseménye, a Met-gála, ahol idén is hatalmas sztárparádé volt: a nagyszabású rendezvénynek otthont adó New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum a legnagyobb A-listás hírességekkel telt meg, akik közül sokan vettek fel felejthetetlen, lélegzetelállító ruhákat, de persze voltak olyanok is, akik kissé mellé lőttek választásukkal, és sikerült valami egészen förtelmeset magukra ölteniük. Nos, a mindig csodás Lily James egyértelműen az első kategóriába sorolandó, ugyanis egy olyan lenyűgöző darab mellett tette le a voksát, amihez foghatót már rég nem láttunk. Galériánkban megmutatjuk, milyen káprázatosan festett a Mamma Mia! sztárja:

Lily James főként a visszafogottságra, az eleganciára és a letisztultságra helyezi a hangsúlyt az outfitjeiben, így nem igazán láttuk még kirívó vagy éppen extravagáns szerelésekben.
Kattints a további képekért!

Kaia Gerber élete második MET-gáláján sem okozott csalódást, sőt megkockáztatjuk, hogy idén ő volt a red carpet koronázatlan királynője.

Leadfotó: Don Arnold/WireImage/Getty Images

Forrás: Vogue

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.