A telefontartós kis táskák azonnal belopták magukat a női szívekbe - nagyon népszerűek most

Keresve sem találhatnánk menőbb táskát a kicsi, de annál praktikusabb telefontartós daraboknál, melyek a legtökéletesebb társainkká válhatnak a partikon, a zenei fesztiválokon és a szuper koncerteken. Nagyon menő darabokat találtunk, mutatjuk is őket a képgalériánkban!

A telefontartós kis táskák tökéletesen a fesztiválokra

Az idei divat jobbnál jobb táskákkal kényeztet el bennünket! A nyári szezon legnépszerűbb darabja például egyértelműen a raffia anyagú strandtáska, de a hálós bevásárlószatyrokat, a kis raffia retikülöket és divatos horgolt táskákat is csak nagyon nehezen tudjuk elfelejteni. Most viszont, hogy itt van a fesztiválok szezonja, egyre inkább előtérbe kerülnek azok a táskák, melyekkel anélkül lehet könnyen közlekedni és bulizni, hogy egy halom cuccot magunkkal vinnénk. Be is mutatjuk nektek a telefontartós kis táskákat, melyekbe nem fér bele más, csak egy telefon, egy kis készpénz, egy kulcscsomó és egy jó rúzs. De egyébként ennyi pont elég is! Következzenek a hazai kínálat legjobb darabjai a klasszikus feketétől egészen az extrém gyöngyös darabokig!

A klasszikus fekete verziótól kezdve a steppelt neon színű változatokon át egészen a gyöngyökkel és a flitterekkel díszített extrém darabokig most minden olyan menő telefontartós kis táskát összegyűjtöttünk nektek, amit egy kicsit is megéri beszerezni! Egy újfajta trendről van szó, ami még nem igazán terjedt el Magyarországon, azonban van egy olyan sejtésünk, hogy a fesztivál szezon beköszöntével mindenkinek a nyakában fog egy ilyen lógni!

Mutatjuk is a legjobb telefontartós kistáskákat a hazai kínálatból, melyekkel nem lehet betelni! A teljes válogatásunkért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Massimo Dutti Raffia mobile phone case with leather handle 12 995 Ft
Kattints a további képekért!

Édes megjelenésükkel és nőies szabásvonalaikkal a most következő poplin ruhák egy pillanat alatt belopták magukat a nők szívébe! Nem meglepő, hogy a divatüzletek is folyamatosan rukkolnak elő a szebbnél szebb változataikkal - a cikkünkben be is mutatjuk a hazai kínálat legjobb darabjait!

Leadfotó: Bershka
Fotó: ZARA

Oldalak