Íme a nyári szezon legnépszerűbb táskája - a horgolt táska most az új trend

Szépek, színesek és nagyon stílusosak a nyár legdivatosabb táskái, melyeket ebben a szezonban minden nőn látni fogunk. Bemutatjuk nektek a csodálatos horgolt táskákat, amik most szebbnél szebb színekben, fazonokban és mintákban kaphatók a divatüzletekben.

A színes horgolt táskákért idén nyáron mindenki odáig lesz

Az idei táska divat fantasztikus darabokat kínál nekünk idén nyárra: korábban már bemutattunk a menő hálós bevásárlószatyrokat, az elegáns, hálóval szegélyezett kézitáskákat, valamint a mesés raffia táskákat is. Most viszont egy olyan különleges táska trendet hoztunk el nektek, melyeket minden bizonnyal nagyon kedvelni fogtok idén nyáron! Bemutatjuk nektek a szép és színes horgolt táskákat, amikkel egyszerűen nem lehet betelni! A teljes válogatásunkat megtalálhatjátok a cikk alján lévő képgalériánkban.

Az idei nyár legmenőbb táskáit, a horgolt darabokat egész nyáron lehet viselni, hiszen tökéletes társnak fognak bizonyulni a strandon, a piacon, a bevásárlások és a shoppingolások során, de a fesztiválokon, a koncerteken és a hosszú hétvégén kiruccanásokon is bevált táskák lehetnek! Ízléstől és igényektől függően különböző méretben és színekben lehet őket kapni: a kis válltáskáktól kezdve az egészen maxi utazóméretig mindenféle verzióban meg lehet találni a horgolt táskákat - arról nem is beszélve, hogy most a szivárvány minden színében megtalálhatók ezek a fantasztikus darabok. Mi most válogattunk nektek bohókás citrommintás, szolid fehér és nőies lila színű darabokat is, tehát könnyen meg fogjátok találni a személyiségetekhez legjobban illő darabot!

A hazai kínálat legstílusosabb horgolt táskáit megtekinthetitek a lenti képgalériánkra kattintva!

Bershka Színes, horgolt bevásárlótáska 7995 Ft
Kattints a további képekért!

Szépek, színesek és nagyon trendik - a fejkendők újra fénykorukat élik, mi pedig nem ellenkezünk! Nagyanyáink kedvenc viselete újra divat lett, a trendjelzéseink szerint pedig a következő néhány hónapban csak ezeket a fejfedőket fogják viselni a divatrajongó nők...

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak