Fashion&Beauty

A táska, amit idén minden stílusos nőn látni fogsz - a "hálós" fazon lesz a menő

Menő, laza és nagyon trendi az idei szezon legfelkapottabb táskája, ami egyik pillanatról a másikra ellepte a boltok polcait. Bemutatjuk nektek a "hálóval bevont táskákat, amiket idén tavasszal és nyáron minden stílusos nő kezében látni fogtok!

A "hálóval bevont" táskák lesznek az idei szezon legnagyobb slágerei

Úgy néz ki, hogy előbb-utóbb minden bejön a divatba! A zsebes kaprinadrágok, a "férfias" szabású ingek és a "nyitott hátú" ruhadarabok trendje után egy újabb nagyon merész divattermék lepte el az üzleteket - ám ezúttal a kiegészítők és a táskák háza táján. A szezon legmenőbb táskája ugyanis nem más, mint a nagyon újító, modern és laza "hálóval bevont" táska, amit a sztárok közül is egyre többen viselnek. Mutatjuk is a legmenőbb darabokat a hazai kínálatból, csak kattintsatok a cikk alján lévő képgalériánkra!

A "hálóval bevont" táskák csak nemrég jöttek be a piacra, de máris tele vannak velük az üzletek - főleg a magasabb árkategóriájú fast fashion márkák boltjai. Az új trend lényege az, hogy a kisebb-nagyobb alakú táskák belsejét csak egy monokróm színű kis neszeszerrel, zsákkal vagy tartóval oldják meg a tervezők, amit kívülről aztán egy stabilabb felépítésű, szilárd hálós anyaggal rögzítenek. Nagyon különleges trendről van szó, az egyszer biztos!

És hogy mennyire számít csinosnak vagy praktikusnak ez a trend? Ezt egyelőre nem tudjuk megmondani, mert tényleg hatalmas újdonságnak számítanak ezek a táskák; de nagyon is könnyen elképzelhető, hogy következő hetekben úgy beleszeretünk a "hálóval bevont" táskákba, hogy aztán majd egész évben ezeket fogjuk hordani!

A hazai kínálat jelenlegi legmenőbb "hálóval bevont" táskáiért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Reserved Ladies bag 14 995 Ft
Kattints a további képekért!

A tavaszi szezon még el sem kezdődött, de már most jobbnál jobb szerelésekről számolhatunk be nektek! A színes bőr-és műbőr dzsekiket például kipróbáltátok már? Ha még nem, akkor épp itt az ideje, hiszen most fantasztikus színekben szerezhetők be!

Leadfotó: H&M
Fotó: Instagram @cultgaia

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.