Fashion&Beauty

A raffia táskákat viselik most a stílusos nők - ezek a tavaszi szezon legjobb darabjai

A sikkes táskadivat idei legmenőbb darabja nem más, mint a fonott raffia kötözőkből készült táskák, melyek most mindenféle színben és méretben kaphatók a boltokban. Bemutatjuk nektek a hazai kínálat legstílusosabb darabjait, melyek közül mindenki megtalálhatja a maga kedvencét!

A raffia táskák a stílusos nők kedvencei az idei tavaszi szezonban

A jó idő közeledtével egyre szebb és változatosabb divattrendekről számolhatunk be nektek: nemrégiben bemutattuk az idei szezon legnépszerűbb nadrágját, a mintás trapéznadrágot; de a "rusztikus" stílusú ruhadarabok és a "retro" korszakot idéző ékszerek is az aranykorukat élik. Táskák terén most egy olyan stílusos darabot hoztunk el nektek, melyet leginkább csak tavasszal és nyáron lehet viselni - akkor viszont állandóan! Következzenek most a raffia kötözőkből megálmodott táskák, melyek a stílusos nők tökéletes retiküljei lehetnek az idei évben! Össze is gyűjtöttük nektek a legváltozatosabb raffia táskákat, melyeket a cikk alján lévő képgalériánkra kattintva érhettek el.

A raffia kötöző eredetileg egy madagaszkári pálmafa rostjaiból készül - rendkívül erős és strapabíró, de könnyen formázható anyagról van szó; ezért a tavaszi/nyári táskakollekciók kreálásakor előszeretettel használják a divatmárkák. Sajnos a vizet és nedves környezetet nem túl jól bírja, ám ha nem megyünk vele strandra vagy uszodába, akkor éveken át hű társunk lehet a legnagyobb melegben is! Idén tavasszal rengeteg formában kapható ez a rattan-táska: nagy bevásárlószatyorként, elegáns kis minaudière táskaként, de hétköznapi "city bag" formájában is megtervezték nekünk ezt a mesés darabot, mely tényleg csak arra vár, hogy kiválasszuk a stílusunkhoz legjobban illő fazont. Segítségül most összegyűjtöttük nektek néhányat, hogy már csak ki kelljen választanotok a kedvenceiteket!

A hazai kínálat jelenlegi legmenőbb "raffia" táskáiért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Mango Dupla pántos, mini kosártáska 9995 Ft
Kattints a további képekért!

Az idei tavasz legnagyobb slágerei a buggyos ujjú ruhadarabok, amikkel szinte tele vannak az üzletek és újabbnál újabb darabokkal rukkolnak elő a divatmárkák. Az biztos, hogy ha egy ilyen felsőt viselünk most, garantáltan stílusosak leszünk - mutatjuk is a legszebb darabokat belőle!

Leadfotó: Mango
Fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.