Fashion&Beauty

Ezek a menő "retro" ékszerek tartják most lázban a nőket - tele vannak velük az üzletek

Úgy néz ki, hogy a divat tényleg ismétli önmagát! Csaknem két évtizeddel ezelőtt mindenki "retro" ékszereket viselt, az üzletek pedig újra elkezdték árusítani, ezeket a nagy és színes ékszereket. Ha ki akarod próbálni ezt a trendet, akkor a legjobb helyen jársz - mutatjuk is a legjobb változatokat!

A "retro" ékszerek tényleg visszatértek a divatba

Az elmúlt néhány évben nem lehetett egységes ékszerdivatról beszélni, mert a márkák a saját fejük után mentek és csak olyan darabokat készítettek, melyek nekik tetszettek. Az idei évben viszont egyre trendibbé váltak a '90-es években hordott ruhadarabok (gondolunk itt a zsebes kaprinadrágokra, a fűzős stílusú haspólókra és a halászsapkákra), ezért nagyon úgy fest, hogy a márkák ezen a fronton is újra divatba hozzák a húsz évvel ezelőtti trendeket.

És hogy milyen volt az ékszertrend húsz évvel ezelőtt? Változatos, színes és nagyon menő! A '90-es évek legtrendibb ékszerei tele voltak tömzsi, vastag, túlméretezett és színesebbnél színesebb darabokkal - tehát minden olyannal, ami kicsit is retro életérzést nyújt. Az üzleteket már el is lepték ezek a különleges darabok, ezért első körben össze is gyűjtöttük nektek a jelenlegi legmenőbb "retro" ékszereket, melyeket a cikk alján lévő képgalériánkban tudtok megtekinteni!

A retro stílusú ékszereket könnyű lesz felismerned, mert teljesen máshogy néznek ki, mint amikhez eddig hozzászokhattunk: a finoman megmunkált ezüstös-aranyos ékszerek helyett ezek a darabok ugyanis feltűnő színekben és formákban tetszelegnek a divatrajongók előtt. Van belőlük kerek alakú, négyzetes fazonú, de tömzsi virágokat és vastag geometriai testeket ábrázoló verziók is. Ízléstől, kedvenc színtől és persze a stílusodtól is függ, hogy melyik retro ékszert vennéd fel - az azonban biztos, hogy ez lesz most az a nagy ékszertrend, ami a közelgő nyári hónapokat uralni fogja. Be is mutatjuk most őket nektek!

A hazai kínálatban jelenleg is kapható legváltozatosabb retro ékszereket megtekinthetitek a lenti képgalériánkra kattintva!

ZARA Multicoloured necklace 4995 Ft
Kattints a további képekért!

Megtaláltuk azt a ruhadarabot, amire minden stílusos nő vágyik idén tavasszal: a pliszírozott szoknyák annyira nőiesek és gyönyörűek, hogy egyszerűen nem tudunk velük betelni! Most össze is gyűjtöttük a legkülönlegesebb változatokat, hogy nektek már csak ki kelljen választanotok a kedvenceiteket!

Leadfotó: Swarovski
Fotó: ZARA

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.