Fashion&Beauty

Cindy Crawford lánya önmagát is túlszárnyalta: Kaia Gerber felvette a vörös szőnyeg legszebb ruháját

Kaia Gerber élete második MET-gáláján sem okozott csalódást, sőt megkockáztatjuk, hogy idén ő volt a red carpet koronázatlan királynője.

Lélegzetelállítóan lejtett végig a kamerák előtt

A MET-gálát, vagyis a divatvilág egyik legfontosabb estjét a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumának divatért felelős részlege rendezi meg minden évben. Az 1948-ban alapított adománygyűjtő eseményen tiszteletét teszi a sztárvilág krémje az adott témának megfelelő öltözékben: az idei esztendő tematikája a The Garden of Time, vagyis „Az idők kertje” volt, amit J. G. Ballard 1962-es The Garden of Time című novellája ihletett. Természetesen ahogyan azt már megszokhattuk, a hírességek ezúttal is jócskán kitettek magukért, és bámulatosabbnál bámulatosabb kreációkban lejtettek végig a vörös szőnyegen – a csodálatos szerelésekről összeállított galériánkat erre a linkre kattintva tudod megtekinteni. Azonban az outfitek között volt egy, ami különösen kiemelkedett a felhozatalból, méghozzá a gyönyörű Kaia Gerber jóvoltából; galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan nézett ki Cindy Crawford 22 éves lánya!

A mindig csodás Kaia Gerber már számtalan alkalommal nyűgözött le bennünket szépségével, eleganciájával, no meg persze utánozhatatlan stílusával, az idei MET-gálán azonban ismét sikerült emelnie a tétet.
Kattints a további képekért!

Legfrissebb fotóján a 22 éves Kaia Gerber megszólalásig hasonlít világhírű édesanyjára, Cindy Crawfordra, és meglehet azt sem túlzás kijelenteni, hogy kezdi őt túlszárnyalni.

Leadfotó: Phillip Faraone/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.