Ezeket edd az érettségi, vagy a vizsgaidőszak alatt, hogy a csúcson pörögjön az agyad

Természetesen nem csak a diákoknak hasznos ez a módszer, hanem azoknak is, akik szellemi munkát végeznek. Vannak olyan ételek, italok, amiket nem árt kerülni!

A túlzott koffeinbevitel pont, hogy nem tesz jót

Gőzerővel folynak az írásbeli érettségik. A vizsgák jogszabályban rögzített időpontjai elérhetők az Oktatási Hivatal honlapján.

Az emelt szintű szóbeli vizsgák június 5. és 12., a középszintű szóbelik június 17. és július 3. között lesznek. Akik ugyebár az egyetemen tanul, arra is vár egy izzasztó vizsgaidőszak hamarosan.

Ilyenkor nem árt, ha csúcsra tudjuk pörgetni az agyunkat. A galériánkban megmutatjuk, milyen ételeket és italokat kellene kerülni, illetve fogyasztani ilyenkor!

Természetesen nem csak a diákoknak jó, ha ezeket a tanácsokat megfogadják, hanem azoknak is, akik a mindennapokban szellemi munkát végeznek.
Kattints a további képekért!

A Magyartanárok Egyesületének abszolút nem tetszik az érettségi átalakítása. Tény, hogy a magyar érettségi ment át a legnagyobb változtatásokon.

Leadfotó: MTI Fotó - Ruprech Judit

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...