Ez jelentős különbség az amerikaiak és a magyarok között, egy híresség sok mindenről lerántotta a leplet

Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.

Más egy kicsit az élet a tengerentúlon

Az USA-ban sok minden másképp működik, mint a kicsiny hazánkban, és rengeteg olyan dolog van, amit azért a filmekből sem tudunk meg. Meg hát valljuk be, Hollywood is azért néha elferdíti a dolgokat.

Az amerikai életet sok influenszer igyekszik bemutatni. Köztük van Ádám is, aki már több mint 20 éve él kint az Egyesült Államokban. Ide kattintva meg is nézhetitek, milyen mondjuk egy bevásárlás a tengerentúlon.

A Unique együttes énekesnője, Völgyesi Gabi is belevágott egy amerikai kirándulásba. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit tapasztalt!

A művésznő három hétig volt a családjával Amerikában, ahol Gabi nagynénjét látogatták meg Floridában.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!