Fashion&Beauty

Monica Bellucci szépségtrükkjei egyszerűek, mégis kiválóak: ettől olyan tökéletes 59 éves korában is az olasz díva

Monica Bellucci a páratlan elegancia földi megtestesítője, akinek életében fiatal kora óta sarkalantos pont, hogy szépségét minden nap megfelelő módon ápolja – trükkjei és tippjei pedig mind olyanok, melyeket nagyon is érdemes megfogadni.

Kisugárzása még mindig a régi

Monica Bellucci páratlan karriert futott be, hiszen sikeres szupermodellből vált elismert színésznővé, sőt napjainkra Hollywood egyik legnagyobb ikonjává nőtte ki magát, akit nemcsak a szakma, hanem a közönség is elismer. Egyszerre tud érzéki és elegáns lenni, egyedi stílusát minden körülmények között tökéletesen reprezentálja, páratlan szépsége pedig az idő múlása ellenére sem fakult meg még kicsit sem – ezt természetesen az olasz díva elsősorban remek génjeinek köszönheti, de persze ő maga is sokat tesz azért mind a mai napig, hogy fiatalos kisugárzása a régi maradjon. Galériánkban eláruljuk, hogyan gondoskodik szépségéről a híresség:

Színésznői mivoltából fakadóan azt hihetnénk, Monicában rejlik annyi hiúság, hogy a smink rendkívül fontos szerepet játszik az életében, ez azonban távol áll az igazságtól. Igyekszik a lehető legkevesebb festéket felvinni az arcára a hétköznapok során, ugyanis úgy tartja, így megőrzi bőre egészségét, és a ráncok kialakulását is lassítja.
Kattints a további képekért!

A két világsztár nem titkolja többé a szerelmét, felvállalták kapcsolatukat.

Leadfotó: Rocco Spaziani/Archivio Spaziani/Mondadori Portfolio via Getty Images

Forrás: Styles at Life

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.