Fashion&Beauty

Ez a sokoldalú és klasszikus kabát a tavasz legnagyobb trendje - Szinte azonnal elkapkodják az üzletekből

A ballonkabát egy időtlen, sokoldalú és kifinomult darab, amely minden jól összeállított tavaszi szett alapja és tökéletesen alkalmazkodik a szeszélyes időjáráshoz is.

2024-es ballonkabát trendek

A ballonkabát divatja folyamatosan változik és alakul, ahogy új trendek és stílusok jelennek meg a divatvilágban. Az utóbbi évek tendenciája szerint a ballonkabátok nagyon népszerűvé váltak, különösen az oversize és a retro stílusú darabok, de mostanában találkozhatunk különböző anyagokból, például műbőrből, szövetből vagy steppelt anyagokból készült ballonkabátokkal is. A színek és minták terén is változatosságot láthatunk. Az egyszínű, letisztult ballonkabátok mellett divatosak lesznek idén a mintás vagy díszített változatok is, amelyekkel egyedi stílust teremthetünk. Szinte már bármilyen fast fashion üzletben találsz az egyéniségedhez illő ballonkabátot, a galériára kattintva pedig most elhoztuk a legstílusosabb darabokat!

Az örök klasszikus darab, amely egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat és az egyszerű, hétköznapi szettedet is elegánssá és stílusossá teszi. H&M dupla mellrészű ballonkabát: 15 995 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf

Mi nők azért is imádjuk, mert amellett, hogy könnyű és kényelmes viselet, rendkívül stílusos megjelenést kölcsönöz a mindennapokban.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.