Fashion&Beauty

Kedvenc édességünkre emlékeztet minket az idei tavasz legvidámabb körömtrendje - neked is ki kell próbálnod!

Egy színpompás manikűr a legridegebb időben és a legborúsabb napokon is képes feldobni hangulatunkat. Nincs ez másként a cukorkák ihlette körömtrend esetében sem.

Gyönyörű, vidám árnyalatok

Az apró, színes cukorkák több divattrendbe is beférkőzték már magukat kezdve az öltözködéstől egészen a gyönyörű, színpompás sminkekig. Ezúttal a manikűrök világát is meghódították ezek a színes édességek, melyek igazán vidámmá és nem mellesleg csodaszéppé varázsolják körmeinket. Sokaknak a Skittles színes cukorkáit juttatja eszébe a legújabb manikűrtrend, mely valószínűleg egész tavasszal óriási sláger lesz majd. Nézd meg a galériát a leggyönyörűbb cukorkaszínben fürdő körömötletekért!

A körömtrend lényege, hogy ugyanazon palettából válogatva körmeinket más és más árnyalatúra festjük egyfajta átmenetes, mégis elképesztően szép és vidám hatást érve el. Remek ötlet, ha kedvenc pasztell színed különböző árnyalataival játszadozol, de a kivitelezésnek természetesen határ a csillagos ég. Mivel a körömtrend valójában csupán a színekre épül, kedvenced szerint választhatod ki körmöd hosszát és formáját.
Kattints a további képekért!

Ha a tavasz közeledtével egy kicsit megújítanád a ruhatáradat, akkor érdemes beszerezned néhány sikkes darabot, amelyek nemcsak csinosak, de még az alakot is szépen formálják.

Leadfotó: 123rf, forrás: glam.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.