Levetkőztettük a magyar olimpikonokat: így néznek ki a legszexibb sportolók fürdőruhában

Magyar olimpikonjainkat látva ismét bebizonyosodott, hogy bizony megéri minden nap foglalkozni testünkkel - vigyázat, érkeznek a legforróbb bikinis és félmeztelen képek a legszexibb sportolókról, akik idén hazánkat képviselik az ötkarikás játékokon.

Lehetetlen eldönteni, kinek áll a legjobban a „meztelenség”

Egy sportolónál a legfontosabb dolog a tehetség, a szorgalom és az elhivatottság, főleg, ha olyan csúcsteljesítményt nyújtó személyről van szó, aki az olimpiára készül. Nos, hazánkban is akadnak szép számmal büszkeségek, akik részt vesznek az idei ötkarikás játékokon Tokióban. Megmérettetjük tudásunkat a világ országaival asztaliteniszben, atlétikában, birkózásban, evezésben, íjászatban, judoban, kajak-kenuban, karatéban, kerékpározásban, kézilabdában, ökölvívásban, öttusában, ritmikus gimnasztikában, sportlövészetben, súlyemelésben, taekwondoban, teniszben, tollaslabdában, tornában, triatlonban, úszásban, vitorlázásban, vívásban na meg persze vízilabdában is. Azt az egész ország tudja, hogy óriási a tét, és a legnagyobb magyar sportolókért szoríthatunk a foci Eb után, a nevekhez azonban csak kevesen tudnak arcokat kötni, azt pedig még kevesebben sejtik, hogy egyik-másik olimpikonunk nemcsak elképesztően tehetséges, de igen szexi is. Galériánkban összeszedtük az általunk választott top 8 sportolót, akik közül a nők hihetetlenül mutatnak bikiniben, a férfiak pedig félmeztelenül rabolják el a női szíveket. Érdemes vetni rájuk egy pillantást!

Kárász Anna négyszeres világbajnok magyar kajakozó.
Kattints a további képekért!

Természetesen mutatjuk a szülinapos György új portréját is, amit a hagyományokhoz híven Katalin hercegné készített fiáról.

Leadfotó: Instagram/zsuzsubell

Oldalak