Lifestyle

Kutatás bizonyította: ez az a dátum, amikor a legtöbben félrelépnek

Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas, így jogos a kérdés: vajon melyik napon lépnek félre a legtöbben? Nos, már ez sem titok többé.

A félrelépések világnapja

Egy párkapcsolatban a hűtlenség valószínűleg az a dolog, ami a legnagyobb bizalomvesztéssel jár, és általában szakítással is végződik ennek köszönhetően a dolog - kezdi cikkét a TWN.hu, amiben arról írnak, hogy egy nem mindennapi kutatás derítette ki, mely napon lépnek félre a legtöbben az évben. Az "Illicit Encounters" angol társkereső online portál tanulmánya szerint ugyanis van egy dátum, amely kiemelkedik a megcsalások szempontjából. A lap a cikkében ugyanakkor megjegyzi, ezen az oldalon házas emberek keresnek maguknak "szabadidős" partnert. Nos, az oldalon regisztráltak közül háromszáz főt kérdeztek meg a megcsalási szokásaikról, és kiderült, melyik az a nap, amikor közülük a legtöbben lépnek félre. Az is kiderült, miért pont akkor.

Az eredmény egyértelmű: a félrelépések száma július 21-én az egekbe szökik! Ezen a napon 65%-kal többen keresik a kalandot - írja a TWN.hu. És természetesen az is kiderült, miért pont ezen a napon.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!