Sztárok

Katalin nem követi többé a szabályokat? A hercegné ismét megszegte a palota egyik fontos protokollját, nyilvános vetkőzésbe kezdett

Na persze ne gondoljunk arra, hogy Vilmos neje többet mutatott volna a kelleténél, ugyanis nem ez történt, de tény, hogy amit Katalin csinált, azt sem a királyi família szakértői, sem pedig a palota nem nézte jó szemmel.

Elszaladt vele a ló?

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Katalin mostanában – pontosabban Erzsébet királynő halála óta – egy kicsit elengedte magát, már ami a szigorú szabályokat illeti. Korábban ugyanis a hercegné az összes fura protokollt betartotta, sosem tett olyat, amivel szégyent hozott volna férjére és annak családjára: mindig visszafogott volt és előkelő, épp olyan, amit az ember elvár egy jövendőbeli királynétól. Nemrégiben azonban megtört a jég, és Katalin hibázott: a hercegné megszegte a palota szigorú protokollelőírásának egyik szabályát azzal, hogy szelfit készített az egyik rajongójával, amire korábban még sosem volt példa, ugyanis a királyi família tagjainak szigorúan tilos fotókat csinálni az alattvalókkal. Hogy miért? Nos, Erzsébet ezt mindig is tiszteletlenségnek és megalázónak tartotta, bár azt senki nem érti pontosan, hogy miért, az íratlan szabályt mégsem szegte meg korábban senki. Katalin pedig ismét „vétkezett”: Vilmos felesége ezúttal egy angliai ukrán közösségi házat látogatott meg férje nélkül, ahol bizony olyat tett, amin mindenki elámult, pedig nem nagy dologról van szó…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?