Sztárok

Peller Anna szörnyű titkokat árult el gyerekkoráról: a csinos műsorvezetőt tiniként bántalmazták, azóta minden reggel mérlegre áll

Színésznő, énekes, szinkronszínész, reggeli műsorban ébreszt az egyik kereskedelmi televízióban. Udo Brinkmannt is szinkronizálta, igaz, gyerekszobájában műanyag mikrofonnal. Peller Anna azóta a valóságban is számtalan szerepben bizonyította tehetségét, jelenleg a Budapesti Operettszínház tagja, ám gyerekként sok más tinédzserhez hasonlóan őt is bántották, ami mély nyomot hagyott benne.

Csak harmadjára vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre

Peller Anna D. Tóth Krisztával beszélgetett a DTK: Elviszlek magammal legújabb epizódjában, ahol szóba került többek között a műsorvezető sokoldalúsága: Anna mindig rohan, hiszen színházban játszik, reggeli műsort vezet, a szinkron pedig a mai napig óriási szerelem számára. Ez utóbbi a legrégebbi pénzkereseti forrása is egyben, hiszen 18 éves kora óta szinkronizál: Anna egy nap bekopogott az akkori Pannónia stúdióba azzal, hogy szinkronizálni szeretne, ehhez pedig az előképzést az otthoni házi szinkronjáték biztosította, ugyanis húgával, Mariannal a lehalkított tévékészülék mellett próbálgatták magukat gyerekként. Szinkronizálták például a Klinikát, Anna volt Udo Brinkmann magyar hangja, később pedig élesben is kipróbálhatta magát ezen a területen: először csak „tömegezett”, azaz tömegjelenetekben szinkronizált rövid mondatokat, háttérhangokat, s közben nézte a nagyokat, hogyan csinálják profin a dolgukat. Szerencsére sosem kellett kopogtatnia, mindig szembejöttek a lehetőségek, kivéve talán a színműs felvételit, ahová csak harmadjára vették fel. Megharcolt érte, két sikertelen alkalom után harmadjára végül operett-musical szakra bejutott, Dolhai Attila, Tompos Kátya és Nagy Sanyi is osztálytársai lettek. Sorszerűnek érzi azt, hogy épp abba az osztályba került.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha eddig nem tűnt volna fel, pillants rá a billentyűzetedre, sőt: tapogasd meg az F és J billentyűket. Érezni fogod a pici vonalkát, amik jó okkal vannak ott.
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.