Sztárok

Joe Biden 28 éves unokája férjhez ment: a gyönyörű Naomi úgy ragyogott csodaszép esküvői ruhájában, akár egy hercegnő

Talán nincs is szebb női családtag a Biden-famíliban, mint Naomi, aki három évvel fiatalabb párjához ment férjhez a minap egy titkos esküvő keretein belül.

Szemet gyönyörködtető ara

Egész Amerika szerte óriási örömünnepnek számított, amikor lassan két évvel ezelőtt a most 79 éves Joe Biden megnyerte a választásokat, ahol maga mögé utasította Donald Trumpot: azóta Biden hatalmas népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban, hiszen tapasztalata végett remekül irányítja az országot, családját pedig szintén imádja a nép. Joe 2009 és 2017 között alelnök volt Barack Obama elnöksége alatt, valamint több mint három évtizeden keresztül volt Delaware állam szenátora, és számos fontos törvény is fűződik a nevéhez, például az 1994-es büntetőjogi törvény, amire Biden-törvényként is szokás hivatkozni. Az USA 46. elnöke azonban nem csupán ezek miatt különleges: Joe alelnöke Kamala Harris, az Egyesült Államok első női alelnöke, akinek beiktatását aztán tényleg gigászi ünnepségek fogadták az országban. Biden magánélete azonban nem alakult kezdetben ilyen szerencsésen: 1966-ban feleségül vette Neilia Huntert, akitől három gyereke született, kettő viszont már nem él, ugyanis 1972-ben Neilia épp vásárolni indult három gyerekével, amikor egy utcakereszteződésnél egy teherkocsi beléjük rohant, az anya pedig egyéves kislányával, Naomival együtt meghalt. Beau és Hunter a balesetben csak megsérült, de Beau 2015-ben elhunyt agydaganatban, míg másik fia, Hunter ügyvéd és lobbista lett. Az 52 éves Hunternek azonban sikerült tovább vinnie a Biden-nevet: 5 gyermeke született, melyek közül kettőt két elhunyt testvéréről nevezett el, így van egy Beau nevű fia, illetve egy Naomi nevű lánya. Utóbbi épp a hétvégén mondta ki a boldogító igent Peter Neal nevű párjának, a gyönyörű aráról pedig szerencsére van jó pár fotó az interneten ahhoz, hogy galériánkban megmutassuk, milyen szép is ő menyasszonyként és átlagos emberként egyaránt.

Naomiról nem sok információ áll rendelkezésre, de azt tudni lehet róla, hogy ügyvédként tevékenykedik a mindennapokban Washingtonban, szülei pedig Hunter Biden, illetve a férfi első felesége, Kathleen Buhle.
Kattints a további képekért!

Na persze ne gondoljunk arra, hogy Vilmos neje többet mutatott volna a kelleténél, ugyanis nem ez történt, de tény, hogy amit Katalin csinált, azt sem a királyi família szakértői, sem pedig a palota nem nézte jó szemmel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.