Sztárok

A felismerhetetlenségig megváltozott a Titanic sztárja: az egykor vörös hajú szépség mára teljesen megőszült

Frances Fisher alaposan megváltozott a Titanic című film debütálása óta: vörös frizurája mára ősz tincsekben pompázik, a színésznő pedig szinte felismerhetetlen új hajkoronájával.

Elrepült felette az idő

„1912-ben indul útjára a világ legnagyobb, legelegánsabb, legbiztonságosabbnak vélt óceánjárója, a Titanic. A csodálatos hajón sokféle ember utazik, köztük Jack és Rose , akik két teljesen különböző világból érkeztek, de mégis összehozza őket a sors. Amikor a vesztébe száguldó hajó jéghegynek ütközik, már nem csak szerelmükért, hanem az életben maradásukért is meg kell küzdeniük” – foglalja össze a port.hu a Titanic című, 11 Oscar-díjas film tartalmát. A sztori minden bizonnyal a legtöbb embernek ismerős, hiszen valószínűleg nincs olyan köztünk, aki ne nézte volna végig legalább egyszer könnyes szemmel a romantikus drámát. Az alkotás két főszereplőjét Leonardo DiCaprio és Kate Winslet alakította, utóbbi édesanyját, azaz Rose mamáját pedig Frances Fisher játszhatta, aki folyamatosan akadályozta a két fiatal szerelmét. Francest Ruth szerepében egy vörös hajú nőként ismerhette meg a világ, a film bemutatása óta azonban eltelt 25 év, ez idő alatt pedig a színésznő igencsak megváltozott – idén májusban lett kereken 70 éves, mutatjuk, hogy néz ki ma!

Frances Fisher Rose édesanyjaként, azaz Ruth DeWitt Bukaterként vált ismertté világszerte, amikor bemutatták a Titanicot – ez volt a leghíresebb szerepe, de közel sem az egyetlen.
Kattints a további képekért!

Talán nincs is szebb női családtag a Biden-famíliban, mint Naomi, aki három évvel fiatalabb párjához ment férjhez a minap egy titkos esküvő keretein belül.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!