Sztárok

Kiderült, visszatér-e Jack Sparrow kapitányként Johnny Depp: a színész szóvivője tiszta vizet öntött a pohárba, erre számíthatnak a rajongók

Rengeteg pénzbe kerülne a Disneynek, ha Johnny Depp ismét eljátszaná Jack Sparrow szerepét.

Elképesztő összegért csábítanák vissza

Hónapokig lázban tartotta a nemzetközi és a hazai sajtót Johnny Depp és Amber Heard viharos pereskedése: mint ismert, a színész azért perelte be exfeleségét 50 millió dollárra, mert Heard 2018-ban a neve említése nélkül, de egyértelműen azt állította róla, hogy a házasságuk idején bántalmazta őt. Depp végül megnyerte a pert a színésznő ellen, ám az évekig húzódó botrány árnyékot vetett a karrierje, ami mondhatni megfeneklett – az elmúlt években sokat lehetett arról olvasni, hogy elvesztette Hollywood bizalmát, és szinte parkolópályára került. A színésznek több munkájától is búcsúznia kellett, ám a hírek szerint a Disney visszahozná az egyik legnépszerűbb szerepébe – ennek azonban megvan az ára. Depp szóvivője a napokban tisztázta a helyzetet és elárulta, mire számíthatnak a rajongók. Részletek a galériában!

Johnny Depp korábban az Instagram oldalán közölte a nyilvánossággal, hogy a Warner Bros. elvette tőle Grindelwald szerepét a Legendás állatok-szériában, így a harmadik részben a karaktert már nem ő, hanem a dán származású Mads Mikkelsen személyesítette meg.
Kattints a további képekért!

Sokan még csak nem is tudnak Jack John Christopher Depp létezéséről, pedig a színész fia idén áprilisban már a 20-at töltötte.

Leadfotó: Kurt Krieger/Corbis via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…