Íme György herceg horoszkópja - Diktátor lesz Vilmos és Katalin elsőszülöttjéből?

Igazi ritkaság a történelemben, hogy két jegy választóvonalán születik egy jövendőbeli uralkodó. György herceget egy egész világ várta, és már előre elmondhatjuk, Kate Middleton és Vilmos herceg fia igazán különleges gyermek!

Két jegy között

2013. július 23. épp a Rák és az Oroszlán jegy választóvonala; ezen a napon látta meg a napvilágot György cambridge-i herceg. Az ilyen két jegy között született gyerekek sok esetben szerencsésnek mondhatóak, ráadásul mindkét jegy legjobb tulajdonságait birtokolják. Mivel György herceg közel született az Oroszlán jegyhez, ezért elmondhatjuk, hogy remek uralkodó válik majd belőle, hiszen az Oroszlán az uralkodás és a vezetés csillagjegye. Ezt pedig csupán egyetlen égitest tudja majd felülírni, ami nem más, mint a Hold.

György herceg életében a Hold a Rák jegyben nagy szerepet fog betölteni, ami azt jelenti, hogy édesanyja, Kate Middleton nagyobb hatással lesz majd rá, mint az édesapja. Amennyiben Oroszlánnak született volna, amit a nap ural, akkor az édesapja lenne nagyobb hatással rá.

A Vénusz uralkodója

A cambridge-i herceg uralkodó bolygója a Vénusz, amitől kissé nőies jegyek is megtalálhatóak lesznek a személyiségében. Ezeket nehezen fogja majd elfogadni és inkább kompenzálni fog miattuk, a legváratlanabb pillanatban kiszámíthatatlanná, harciassá válhat. A kettősség elkerülhetetlen György életében, mivel az Oroszlán kedves, emberszerető tulajdonságait is magáénak tudhatja. Ha sikerül leküzdenie ezt az ellentétet, felnőttkorára olyan uralkodó válik majd belőle, aki a tradíciókat nagy becsben tartja, és nem fog különösebben lázadni a trón ellen.

Fotók: Action Press, jusjared

Oldalak

Szólj hozzá Te is!