Nézd, mit csinált Harry herceg ezzel a babával! Fotókon nepáli útjának legszebb pillanatai

A brit királyi család vörös herecege elképesztően sokat komolyodott az elmúlt néhány évben, a nemrég még részegen, bulikban tomboló Harryből méltóságteljes felnőtt férfi vált, aki néhány hete azért utazott Nepálba, hogy megsegítse azokat, akiket a földrengés tett földönfutóvá. Nézd meg az utazásáról készült csodálatos képeket!

Harry herceg Nepálba látogatott

Diana hercegnő kisebbik fia, a 31 éves Harry herceg néhány évvel ezelőtt még a brit királyi család fekete bárányának számított, hiszen szinte minden héten kitört körülötte valamilyen botrány. A féktelen herceg azonban az utóbbi időben rendkívül sokat komolyodott, már hosszú ideje nem olvashattunk róla semmi felháborítót. Harry ráadásul néhány hete Nepálba látogatott, hogy megismerkedjen az ottani kultúrával és segítse azokat az embereket, akik a közel egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengés következtében váltak otthontalanná. (A 7,9 erősségű rengésben 7652-en vesztek oda, 16 390-en megsérültek, valamint 200 000 lakóház omlott össze.)

Egy 86 éves özvegynél lakott

Harry herceg nepáli útját természetesen a fővárosban, Kathmanduban kezdte, majd vidékre utazott egy kis faluba, Leoraniba. Itt egy 86 éves özvegyasszony vendége volt, akinek a férje a második világháborúban harcolt.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: twitter.com/kensingtonpalace

Oldalak

Szólj hozzá Te is!