Egy hónap alatt kétszer csalta meg a műsorvezető Molnár Anikót – Elfeledett magyar sztárpárok

Amennyire kicsi a magyar sztárvilág, annyira meglepő sztárpárosok jöttek össze benne. Emlékszel rá hogy Bochkor Gábor járt Csisztu Zsuzsával? Ha nem, ebben a cikkben összeszedtük a leghihetetlenebb választásokat!

Bochkor Gábor - Csisztu Zsuzsa

Valóban hihetetlennek tűnik, de Bochkor és Csisztu tényleg egy párt alkottak. Bár románcuk rövid életű volt, egy állítólagos közös pornókazettáról is felreppent a hír, amit természetesen mindketten cáfoltak. Jelenleg Bochkor a műsorvezető Várkonyi Andreával él együtt, Csisztu pedig két gyermeket nevel civil férjével.

Majka - Debreczeni Zita

2006-ban éledt fel köztük a szerelem, mikor Zita állítólag Harsányi Leventét hagyta el Majka kedvéért. Nagyon idillinek tűnt a Való Világból kikerült ózdi hős és a glammodell szerelme, de sajnos csak egy évet bírtak egymás mellett. Majkáék most várják feleségével, Dundikával második gyermeküket, Zita pedig Gianni Anonni oldalán boldog.

Geszti Péter - Gregor Bernadett

Botrányos kapcsolat volt az övék, mégpedig azért, mert mikor elcsattant közöttük egy nyilvános csók, amit lekapott egy amatőr fotós, Geszti még Gryllus Dorka férje volt. Gregort azonnal ki is kiáltották skalpvadásznak. A románc csak pár hónapig tartott, viszont Geszti és Gryllus elváltak.

További meglepő sztárpárokért kattints a következő oldalra!

Fotó: facebook.com/gesztipeter, womentrend.reblog.hu, sztarlexikon.24.hu, Zsolyomi Norbert, tv2.hu, facebook.com/zsuzsa.csisztu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!