Lifestyle

Ez az ütős alkoholfajta a hosszú élet titka - állítja egy 101 éves nő

Ennyi lenne a titok? Elmondása szerint egy mexikói alkoholfajtának köszönheti a hosszú életét az a 101 éves hölgy, aki túlélt már több nagy háborút, gazdasági világválságokat, mellette pedig felnevelt 6 gyereket.

A hosszú élet titka

"Hogy érzed magad?" - hangzik a kérdés a 101 éves arizóniai Mary Flip lányától, amire az idős nő csak ennyit felel: "A kezemmel." Ez a csípős humor és elmondása szerint egy bizonyos alkoholfajta is hozzájárult ahhoz, hogy a hölgy, aki túlélt már világháborúkat, gazdasági világválságot és hat gyermek születését, még mindig jó egészségnek örvend. Az NBC 15 riportja szerint Mary még fiatalkorában elvesztette az édesanyját és a nővérét, majd 18 éves korában döntött úgy, hogy Mexikóban kezd új életet, ahol egy farmon helyezkedett el és megismerkedett a másnaposságok egyik hírhedt kiváltójával: a teqiulával. A sors mellé állt, hiszen rövidesen megismerte a férjét. Első terhessége alatt Chicagoba költöztek, ahol karriert váltott és a Chicago School of Arts által is elismert jó hírű művész lett. "Nagyon szeretek rajzolni. Rájöttem, hogy a dolgok akkor is változnak, amikor rajzolod őket. Így sikerült fejlesztenem a tudásomat és valódinak látszatni dolgokat. Időbe telt, de nem volt más dolgom, mint ez és nevelni egy csomó gyereket" - nyilatkozta Mary a riporternek, miközben 101. születésnapját hozzá illő stílusban, egy korsó Guiness sörrel ünnepelte. Miközben a családja és barátai táncoltak körülötte az év legkúlabb nagyija így szólt: "Oh, csak várjatok, mindjárt felugrom az asztalra!"

Nos, úgy tűnik, nem Mary az egyetlen, aki az alkoholnak tulajdonítja a hosszú és boldog élet titkát. Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Instagram / wbrcnews

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...