Sokkal nehezebb lesz eljutni a Balatonra Budapestről, hamarosan jön a változás

Már nincsen sok hátra, és hamarosan beindul a szezon a Balatonnál. Azonban az oda utazóknak készülniük kell néhány éles változásra.

MÁV-Volán Csoport már kiadta a figyelmeztetést

A Balaton Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelye, amely nemcsak a külföldi, hanem a hazai turisták számára is vonzó célpont.

A múltkor beszámoltunk róla az egyik cikkünkben, hogy drágulásra kell készülni a szállás, és az ellátás kategóriában is. Ráadásul most ki is esik néhány lehetőség, hogy Budapestről eljuthassunk a Balatonra.

A galériánkban megmutatjuk, hogy milyen változásokra kell számítani!

A nyakunkon van a jó idő, és sokan fognak úgy dönteni, hogy a Balaton felé veszik az irányt, akárcsak egy hétvégére is.
Kattints a további képekért!

Még nem indult be a szezon, de lassan érdemes elgondolkodni, szeretnénk-e szállást foglalni a Balatonnál idén. Annyi biztos, hogy borsosabb árakra készülhetünk, mint tavaly.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.