Utazás

A turisták lerángattak a fáról két medvebocsot, hogy szelfizhessenek velük - döbbenetes videó

Április derekán bejelentés érkezett a Buncombe megyei seriffhivatalba: az észak-karolinai természetvédelmi hatóság közölte, hogy egy hatfős turistacsoport medvebocsokat zaklatott a környéken.

Elmenekültek a helyszínről

Április 18-án az észak-karolinai természetvédelmi hatóság arról értesítette a Buncombe megyei seriffhivatalt, hogy egy hatfős turistacsoport medvebocsokat zaklatott a környéken - írja az IFLScience. A bámészkodók lerángattak a fáról két apró termetű medvét, hogy aztán szelfizhessenek velük - a vérlázító jelenetet ráadásul videóra is rögzítették. Végül mindkét medvebocs elmenekült a helyszínről, az egyikük pedig - a beszámolók szerint - meg is harapott valakit.

Az egyik medvebocsot végül előkerítették, és egy állatmentő központba vitték, a másikat viszont azóta sem találják.
Kattints a további képekért!

A két áldozat lakott területen kívül letért a kijelölt túraösvényről. Ekkor történt a támadás.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?