Óriási sikert aratott Ránija outfitje: most mindenki a jordán királyné szoknyáját akarja

Ránija ismét bebizonyította, hogy ő a világ egyik legstílusosabb előkelősége: a jordán királyné előhúzta a szekrényéből az igazi Jolly Joker szoknyát, ami az aktuális trendektől függetlenül bármikor jó választás lehet.

Kötelező alapdarab

Ránija királyné nagy híve a klasszikus eleganciának, a brit királyi család tagjaihoz hasonlóan pedig ő maga is előszeretettel választ emlékezetes és egyedi ruhákat, kiegészítőket, illetve ékszereket. Azonban nemcsak a nemzetközi divatmárkák öltözékei vonzzák, hanem jordán művészek kreációi is helyet kapnak a gardróbjában, nőies stílusa pedig bárki számára inspirációt jelenthet, hiszen könnyedén leutánozható. Ez amiatt van, mert II. Abdullah felesége a hétköznapokban főként alapdarabokból állítja össze outfitjeit, de még így is képes izgalmas összhatást megalkotni, pusztán azzal, hogy kiváló érzéke van a különböző színek párosításához, továbbá a sokféle szabásminták kombinálásához. Arról nem beszélve, hogy megjelenésében mindig van egy kis plusz, ami új szintre emeli az általa viselt teljes szettet – pontosan így volt ez legutóbbi szereplése során is, amikor egy isteni ceruzaszoknyában jelent meg a kamerák előtt. Galériánkban megmutatjuk, milyen sikkes volt az előkelőség:

Mindig érdemes néhány pillantást vetni Ránija szereléseire, hiszen bármilyen életkorú és testalkatú hölgy tud belőlük ihletet meríteni.
Kattints a további képekért!

Bár a latte-stílus 2023 őszén hódított igazán, úgy tűnik, a trend iránti rajongás a tavaszi időszakban sem enyhül, és még a jordánok gyönyörű királynéját, Rániját is elérte.

Leadfotó: Royal Hashemite Court via Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...