Lifestyle

Erre a három csillagjegyre lélekfacsaró április vár: borzalmasan indul számukra a tavasz, minden rosszul alakul majd az életükben

Itt az ideje felkötnie a gatyáját, és felkészülnie a legrosszabbra három csillagjegy szülöttjének, ugyanis rájuk nem éppen napfénnyel, boldogsággal és szerelemmel teli április vár a csillagok állása szerint.

Alig várják majd, hogy túléljék ezt a hónapot

A hosszú, szürke és hideg tél után mindenki számára felüdülés, hogy végre itt a tavasz és a jó idő: sokan valóban újjászületnek ebben az évszakban, és reménykednek abban, hogy a napsütés majd a pozitív változást is elhozza az életükbe, legyen szó akár egy szerelem beteljesüléséről, egy új munkahelyről vagy épp az egészségi problémák megszűnéséről. De vajon melyek azok a csillagjegyek a horoszkóp szerint, akik hiába bizakodnak egy fantasztikus áprilisban? Galériánkban eláruljuk, mely három csillagjegy szülöttjének alakul majd borzalmasan minden téren ez a hónap az előrejelzések szerint!

Az Oroszlán szerelmi élete jó ideje nem az igazi már: a csillagjegy szülöttje régóta érzi, hogy itt az ideje lezárni kapcsolatát jelenlegi párjával, ám nagyon nehezen megy számára az elengedés. Kedves Oroszlán: ha jót akarsz magadnak, és nem szeretnél több drámát ebben az évben, akkor hagyd magad mögött azt, ami nem működik és megjavítani sem lehet. Hiszen tudod: "Ahol egy ajtó bezárul, ott kinyílik egy másik".
Kattints a további képekért!

A Bika életében felüti a fejét az exe. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...