Home&Design

Filléres megoldások, hogy a legtrendibb kerttel induljon a nyarad

A nyár a kerti partik és a közös, késő esti, kinti iszogatások évszaka, így nem meglepő, ha benned is feltámad a vágy, hogy gyönyörűvé és hangulatossá varázsold az atmoszférát odakint - még az évszak kezdete előtt.

A legnagyobb trendek idén

Természetes, hogy a meleg idő beköszöntével mind igyekszünk a szabadban pihenni. Ehhez tökéletes környezetet biztosít egy csodaszép udvar, a családi házzal rendelkezőknek a nyári az egyik legjobb időszak arra, hogy kreatív álmaikat kiélve kellemes hangulatot teremtsenek odakint. Nézd meg a galériát, mutatjuk, mely trendek segítségével lehet csodaszép kerted, ahol varázslatos élmény lesz a barátokkal, családdal töltött idő!

Kövekkel kirakott ösvények Az ösvények nagyon jól tudnak mutatni, ráadásul megelőzik, hogy mindenki azonnal a fűre lépjen, így sokkal szebb, zöldebb maradhat a gyep. Bátran engedd szabadjára fantáziád és játszadozz kedved szerint, akár egy egész hálózatot kiépíthetsz kertedben a kövekkel kirakott kis ösvényekből!
Kattints a további képekért!

Nyilvánvaló, hogy a beltéri világítás meghatározó részét képezi a lakberendezésnek, de gondoltál már arra, hogy a szabadtéri lámpák kiválasztása is legalább olyan fontos lehet?

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.